09/03/15 11:05
(http://pik.bg)

Задържаха петима души за притежание наркотици

Задържаха петима души за притежание наркотици

Петима са задържани от органите на реда през изминалото денонощие за притежание на наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР - Благоевград.

При проверка на лек автомобил в Гоце Делчев, полицейски служители откриха 1 гр. бяло, прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на хероин. Двамата младежи, пътуващи в автомобила, са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

Други двама младежи са арестувани в гърменското село Марчево, след като при полицейска проверка на автомобила, в който са пътували двамата, са открити 1 гр. зелена, тревиста маса, реагираща положително на канабис и цигара, съдържаща 1 гр. канабис.

62-годишен мъж също е задържан от органите на реда в петричкото село Михнево, след като в двора на къщата, в която живее възрастният мъж, са открити 4 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло 4,5 кг., реагиращи положително на канабис.

По случаите са образувани досъдебни производства.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване