09/03/15 06:47
(http://www.klassa.bg/)

Чешка моделка приземи самолет заради котето си

 Самолет на международен полет от Лас Вегас до Франкфурт трябваше да бъде ескортиран от два изтребителя Ф-16 и приземен принудително в Денвър заради „безредици на борда”. Оказа се, че безредиците са причинени от капризна чешка моделка и котенцето й, съобщава „Дейли мейл”.

 

34-годишната Жанета Хучикова беше арестувана след принудителното кацане заради това, че е ударила човек от екипажа на самолета, защото й отказал да види котката й, която пътувала в специална кутия за превозване на животни. Заради агресивното си поведение и заплахи, че ще свали самолета, се наложило кацане на международното летище в Денвър. На чехкинята няма да бъдат повдигнати обвинения, но тя вече ще има проблеми с визата си за САЩ.

 

Жанета влязла в самолета с котката си, която била в дамската й чанта. Когато се наложило животинчето да бъде поставено в специална кутия, тя много се разстроила, като нападнала и ударила един от членовете на екипажа.

 

Пасажери описват чехкинята като „леко луда” и „психично разстроена”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване