09/06/15 07:52
(http://pik.bg)

Дърводелски цех и ферма за животни изгоряха в Шейново

Дърводелски цех и ферма за животни изгоряха в Шейново

Дърводелски цех за производство на дървени играчки и ферма за животни изгоряха тази нощ в двора на земеделската кооперация в Шейново.

Огънят е тръгнал от цеха за дървени играчки и бързо е обхванал цялата сграда, след което се е прехвърлил в обора на Лальо Мочев. Няма пострадали животни, тъй като той и съдружникът му са успели да изведат животните на безопасно място. Мочев изрази възмущението си, че противопожарните екипи са закъснели.

По неговите думи са подали сигнала към 2:20 часа, а огнеборците са пристигнали 40 минути по-късно " След двадесет звънения, благополучно пристигнаха след 40 минути. Пожара беше на половината на обекта, докато дойдат беше обхванал и другият обект. За това плащаме данъци, за нашите щастливи държавни служители" разказа гневният стопанин. "Благодарим на нашата велика държава и на нашите служители, за успешните им и благоприятни спасявания. Нека проверят в колко часа е подаден сигнала и в колко часа е дошла пожарната".

Село Шейново се намира на 12 километра от Казанлък. Тепърва ще се изясняват причините за инцидента и нанесените щети. Води се следствие. В светлата част на деня ще бъде направен повторен оглед от криминалисти и специалисти от пожарната./БГНЕС / Дата на публикуване: 2015-09-06 04:59:29 Категория: Инцидент Град: Казанлък Държава: България

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване