09/07/15 10:21
(http://pik.bg)

Moбилната версия на Skype за Windows 10 вече е достъпна за изтегляне

Moбилната версия на Skype за Windows 10 вече е достъпна за изтегляне

Microsoft представиха официално ново приложение, което се казва Skype Messaging и е оптимизирано изцяло за мобилната версия на Windows 10. По този начин заглавието ще се възползва по най-добър начин от по-малките сензорни дисплеи на смартфоните и таблетите с платформата. Новото приложение все още се намира в бета фаза на развитие и тепърва към него ще бъдат интегрирани допълнителни функции предаде VentureBeat.

Мобилната версия на Skype за Windows 10 също така включва всички опции, които сме свикнали да използваме с неговия десктоп клиент. В това число влизат функции като Аudio/Video Calling, Меssaging, възможност за използване на емотикони и за логване с акаунт в Microsoft. Потребителите ще имат достъп до своята история на разговори, текстови съобщения и SMS-и, като приложението за Windows 10 за смартфони ще има важно значение за нейната популярност сред потребителите.

Заглавието представлява най-бързия начин да се свързвате и комуникирате с приятелите си, независимо дали те имат iPhone, смартфон с Android или устройство с Windows OS. Мобилната версия на Skype за Windows 10 ще претърпи още промени, докато придобие финалния си облик, като Microsoft ще използват обратната връзка с потребителите си, за да подобрят максимално функционалността му. Ако искате сами да изпробвате възможностите на приложението и вече сте актуализирали своя компютър към Windows 10 можете да го направите от този линк.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване