09/07/15 22:46
(http://www.klassa.bg/)

В Правец честват 104-ия рожден ден на Тодор Живков

 Парк в Правец ще бъде кръстен на името на Тодор Живков по случай 104-ия му рожден ден. Това обяви внукът му Тодор Славков пред bTV. „Ще открием градинка на негово и после ще има коктейл. Не приемам хората, които са против него днес, а и с всяка година те намаляват. Бих ги посъветвал да си променят мисленето, защото е крайно време. Като изключим юбилеите, на рождения ден на дядо ми сме се събирали в тесен семеен кръг”, добави Тодор Славков.

Жени Живкова добави, че днес ще положат цветя на паметника като всяка друга година. „Когато беше под домашен арест и живееш при мен, цяла бригада майстори, които работеха на строеж до нас, дойдоха съвсем спонтанно да го поздравят. Той ги прие и беше доволен. Такова беше отношението към него”, разказа Жени Живкова.

Попитана дали Тодор Живков би бил доволен от работата на БСП, Жени Живкова каза, че най-вероятно той би имал доста критики към партията. Тя призна, че докато е бил жив, много хора от БСП са идвали при него, за да се допитват по различни въпроси.

Много щеше да критикува БСП, ако беше жив днес, каза Жени Живкова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване