09/07/15 09:48
(http://pik.bg)

Изминаха две години от мистериозната смърт на Стефан от Враца

Изминаха две години от мистериозната смърт на Стефан от Враца

Днес се навършват две години от мистериозната смърт на Стефан Георгиев от Враца, който на 20 ноември 2013 година щеше да стане на 19 години. Стефан беше намерен мъртъв пред блока си в жилищен комплекс „Дъбника“ сутринта на 7 септември по-миналата година, припомня tribali.info.

Полицията в града определи случая за самоубийство, като констатира, че момчето е скочило от покрива на 8-етажната сграда. Роднините обаче и днес са категорични, че Стефан не е посегнал на живота си. Те смятат, че детето им е било убито, а властите потулват случая.
Неведнъж бяха организирани мирни протести от приятели на 19-годишния младеж с искане за пълно и прозрачно разследване по случая.

Адвокатът Марин Марковски, нает от семейството на Стефан, преди време заяви категорично, че има множество пропуски от страна на разследващите, които е трябвало да бъдат изяснени веднага след фаталния инцидент.

Редица въпроси все още стоят без отговор. В средата на април тази година районният съд потвърди постановлението на прокуратурата, с което беше прекратено разследването за смъртта на 19-годишния Стефи. Производството е прекратено поради липса на доказателства за извършено престъпление.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване