09/07/15 18:11
(http://pik.bg)

Пияна шофьорка се заби в бетонен водосток

Пияна шофьорка се заби в бетонен водосток

Пияна шофьорка се заби в бетонен водосток. Инцидентът станал в района трънското село Главановци вчера около 20 ч, съобщи МВР.

Жената се напила в деня на Съединението и седнала зад волана на лек автомобил “Опел Астра“, със софийска регистрация. В следствие на рискована маневра обаче загубила контол над автомобила и катастрофирала в бетонен водосток. При тестването за употреба на алкохол, дрегера отчел 2 промила в кръвта на 30 годишната И. Т. от София.

След преглед в Пернишката болница са констатирани ожулвания и е взета и кръвна проба. Задържана е за 24 ч с полицейска заповед.

Още три бързи производства за шофиране слесд употреба на алкохол са образувани в Пернишко.
Събота рано сутринта на улица “Д. Благоев“ в квартал Църква патрулен екип проверил 48-годишен водач на лек автомобил ‘’Ауди А4’’с пернишка регистрация. При изпробването му с техническо средство за употреба на алкохол са отчетени 2,64 промила. Мъжът отказал да даде проба за химичен анализ.
Малко по-късно в град Радомир на ул. „Пирин“полицаи спрели за проверка 64-годишен мъж от града, управляващ лек автомобил „Лада“. При изпробването му с техническо средство за употреба на алкохол са отчетени 1,64 промила. Мъжът дал проба за химичен анализ.

Същият ден отново в Радомир на ул. „Хр. Смирненски“, патрулен екип спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Туран“ с пернишка регистрация, управляван от 58-годишен радомирец. Алкохолната му проба се оказала положителна – 2,08 промила. Взета му е и кръвна проба.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване