09/07/15 10:28
(http://pik.bg)

Пловдивски охранител направи забележка на минувач, получи шамари и обиди

Пловдивски охранител направи забележка на минувач, получи шамари и обиди

Хулиган шамароса охранител край Гребния канал. 59-годишният пловдивчанин се оплакал в полицията, че е бил нападнат в събота около 19.30 часа, докато изпълнявал служебните си задължения край водната площ. Гардът направил забележка на непознат мъж, който обаче скочил срещу него с обидни думи, а накрая му нанесъл и няколко удара. След незабавната намеса на служителите на Второ районно нарушителят бил установен и задържан за 24 часа. Това бил 41-годишният В.К. от Пловдив. Случаят е докладван на Районна прокуратура, пише ''Марица''.

Междувременно пък очевидци съобщиха и за меле в Кючука в полунощ срещу неделя. Екшънът завършил с полиция и медицинска помощ. Той се разиграл на кръстовището на бул. „Македония” и ул. „Скопие”. При сбиване между две компании пред денонощния магазин срещу ресторант „Айсберг” пострадал младеж, заради когото е извикана линейка. В боя младият мъж получил наранявания по главата и се наложило да бъде откаран в болница.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване