09/07/15 13:28
(http://pik.bg)

С решение на ЦИК назначиха Общинската избирателна комисия в Бургас

С решение на ЦИК назначиха Общинската избирателна комисия в Бургас

С решение на ЦИК е назначена Общинската избирателна комисия в Бургас за изборите за общински съветници и за кметове, както и за национален референдум на 25 октомври 2015 г, предаде „Фокус”. В ЦИК са постъпили документите от проведените консултации за състава на ОИК в община Бургас и предложение на кмета на общината. В консултациите са участвали представители на парламентарно представени партии и коалиции. Не е постигнато съгласие между участниците в консултациите по отношение на състава и ръководството на Общинската избирателна комисия в община Бургас.
Протоколът е подписан с особено мнение от представителя на партия „Атака".

ЦИК е взела решение като е назначила Общинска избирателна комисия в община Бургас, област Бургас, в състав от 13 членове, както следва: председател Елка Стоянова, зам.-председатели Георги Михов и Михаил Хаджиянев, секретар Имухан Хюсеин и членове : Наталия Минкова, Камелия Димитрова, Силвия Желева, Божан Божанов, Момчил Момчилов, Данаил Средков, Константин Костов и Зоя Пенева.

Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 5 септември 2015 г.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване