09/08/15 22:43
(http://www.klassa.bg/)

EURES мрежата на Европа обяви милион и седемстотин хиляди свободни работни места

 В края на месец септември у нас започва осмото издание на „Европейски дни на труда“, по време на което специалисти в областта на туризма могат да намерят работа в големите зимни курорти на Германия и Австрия. Търсят се рецепционисти, сервитьори, бармани, готвачи и камериерки с различен опит и квалификация. Добре е кандидатите да се запознаят предварително с обявените оферти на националния EURES сайт в рубрика „Работни места“ и да отидат с подготвени документи на специализираните трудови борси, които ще се проведат във Варна, Пловдив, София и Бургас от 29 септември до 7 октомври. Там ще получат подробни указания и ще се срещнат с работодатели.

Това сподели Славка Радева, директор на Дирекция „Европейска мобилност“ и EURES мениджър за България, цитирана от БНР.

От сайта ще научите още какво представлява EURES мрежата, как трябва да се кандидатства за работа в чужбина, как да се явите на интервю и как да се включите в EURES системата, за да бъдете забелязан от работодател.

Почти два милиона оферти на работодатели съдържа системата. Ако страните от ЕС са вашето мечтано място за работа, потърсете обявите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване