09/08/15 20:45
(http://pik.bg)

Психично болната жена побърква цял бургаски квартал

Психично болната жена побърква цял бургаски квартал

Психично болната Лариса пак вилня в Бургас. Жената, която е известна с агресивното си и пиянско поведение, скача пред колите на бул. „Димитър Димов“ на входа на Морската градина и отново се оказа истинско изпитание за шофьорите.

Действието се е разиграло този следобед, сигнализира Флагман.Бг. Преди това тя е изпила солидно количество алкохол и колабирала пред погледите на десетки хора пред бл. 12 в комплекс „Лазур“ близо до сладкарница „Захаро“, която е пълна с майки с деца.

Наложило се е очевидците на грозната гледка да извикат линейка. Медиците са установили, че причината е спиртната напитка, която тя е изпила. Оставили са я на една от пейките в комплекса да полежи, докато изтрезнее. Часове след това тя се е свестила и побъркала шофьорите, пътуващи около Морската градина. Застанала е по средата на пътя и затапила движението. Задръстила и без това натоварения заради дъжда трафик. Шофьорите се чудели как да реагират, тъй като се държала много неадекватно и внезапно падала пред колите. Цяло чудо е, че не е станал някой инцидент, коментираха очевидци.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване