09/08/15 07:17
(http://www.klassa.bg/)

Секси мажоретки омайват на Евробаскет

 Сексапилните мажоретки на баскетболния “Алба” (Берлин) са седмият отбор в групата, която играе мачовете си от европейското в германската столица. Главната задача на момичетата от “Алба Денсърс” е да повдигнат с танците си

 

адреналина на зрителите по време на срещите.

 

Доскоро хубавиците танцуваха само по време на мачовете на “Алба” в Бундеслигата, но благодарение на нарасналата си популярност те бяха поканени за финала на Евролигата, както и за мачовете за титлата в първенството на Фран­ция.

 

“Програмата ни е изключително напрегната, заяви треньорката на “Алба Денсърс” Валеска Стикс. - Сега всеки ден сме от 11 до 23 часа в залата. Пет дни, петнадесет мача, това е доста тежка работа, но ни доставя голямо удоволствие, а е и признание за класата на групата.”

 

“Момичетата дори нямат време за ядене, продължава тя. - Хапват максимум по някоя ябълка или банан. Няма как при толкова много танци, за които се налага на ден и да сменят по девет пъти костюмите.”

 

Специално за първенството повечето от участничките в групата са си взели отпуск. Защото сред тях има криминална полицайка, учителка, програмистка, стоматоложка, както и брокерка във фирма за сделки с недвижими имоти. Единствената, която засега успява да съвместява работата и европейското, е стюардеса. “Тя лети между изпълненията ни, смее се Стикс. - По време на мача Германия - Исландия беше тук, след това облече официалната си униформа, през нощта имаше полет, а след това дойде отново в залата  за мача Германия - Сърбия.”

 

Другият резултат от ангажиментите покрай европейското е, че “Алба Денсърс” още не са започнали да подготвят програмата си за новия сезон. “Имам убийствен план, казва Стикс. - След европейското няма

 

никаква почивка

 

а веднага започваме подготовка за началото на германското първенство. А времето е твърде кратко - на 1 октомври “Алба” започва новото първенство с мач срещу “Улм”. Преди това обаче, в 5.30 ч. Сутринта, танцьорките ще трябва да гостуват в студиото на телевизия Sat1.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване