09/09/15 16:16
(http://pik.bg)

Боян Томов: Изложението на българските общини възстанови забравена традиция

Боян Томов: Изложението на българските общини възстанови забравена традиция

Изключително се радвам, че за толкова кратко време успяхме да възстановим една забравена традиция от повече от 70 години, а именно Изложението на българските общини и вестника на българските общини KMETA.bg. Благодаря на всички посланици и гости от чужбина, които уважиха нашето събитие. Това заяви изпълнителният директор на "Бранд Медия България" Боян Томов при откриването на първото изложение "Празници, обичаи, традиции и туризъм".

Туристическият форум събра посланици и лица от обществения и политически живот, както и представители на туристическия бранш и бизнеса.

Боян Томов изрази благодарността си към министъра на туризма Николина Ангелкова за неуморния труд и безсънните нощи в подготовката за изложението. Той изрази надежда че събитието ще помогне красотите на страната ни да бъдат достъпни за повече хора и да спечелят популярност в цял свят.

Томов подчерта огромната роля на Министерството на туризма. "Изключително важно е, че България има министерство на туризма, което се случи по време на втория мандат на премиера Бойко Борисов", обобщи изпълнителният директор на "Бранд Медия България".

"Трябва да се гордеем, че сме българи. Трябва да се гордеем с това, което притежаваме и да го показваме пред света", каза още той, като изрази увереност, че благодарение на инициативи като изложението на българските общини красивите кътчета на нашата страна ще придобият още по-голяма популярност.

Представителят на Столична община Иво Маринов предаде поздрави от кметът на София Йорданка Фандъкова и покани всички присъстващи на събитието на щанда на общината, където ще се проведат дегустации и ще има много специални изненади за гостите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване