09/09/15 17:10
(http://pik.bg)

Вижте какво остана след зверския удар с двама убити и трима ранени край Кърнаре (видео 18+)

Вижте какво остана след зверския удар с двама убити и трима ранени край Кърнаре (видео 18+)

Колата, в която са пътували петимата младжи край Кърнаре е смачкана до неузнаваемост, пише "Трафикнюз".

Както ПИК писа двама младежи загинаха при зверска катастрофа на подбалканския път София – Бургас край карловското село Кърнаре. При катастрофата са пострадали още трима души, които са с опасност за живота.
Сигналът е подаден около 22 часа снощи. 22-годишен младеж от село Христо Даново излиза с автомобила си от бензиностанция и нарушава правилата за движение.

Вместо да завие задължително надясно, той предприема ляв завой и така се удря челно в тир. Освен шофьорът, на място загива и пътникът до него, който е от същото село. Той е на 29 години. Тримата ранени пътници на задната седалка са настанени в пловдивска болница в изключително тежко състояние.

И тримата, пострадали при катастрофата са с опасност за живота.

39-годишен мъж е в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение, опериран е бил в Първа хирургия, изваден му е далака, оперирани са му още единия бъбрек и глава. Мъжът е с политравма, фрактура на черепа и ребрата.

Още един мъж на 42 години е настанен в Първа хирургия с контузия на гръден кош и корем, със счупени ребра и контузия на белия дроб. Мъжът е на аспирация, неговия далак също е изваден.

Третият – на 21 години е настанен в Неврохирургия с контузия на главата и хематом. Може да се каже, че и тримата са в тежко състояние, по информация от лечебното заведение.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване