09/09/15 10:21
(http://pik.bg)

Евродепутатът Ковачев: Срам и позор е международната общност да търпи разрастването на тумора „Ислямска държава”

Евродепутатът Ковачев: Срам и позор е международната общност да търпи разрастването на тумора „Ислямска държава”

Срам и позор е международната общност да търпи разрастването на тумора „Ислямска държава” и на всичките му метастази, независимо как се казват и в Африка, и да не се предприема нищо. Това каза евродепутатът Андрей Ковачев, в сутрешния блок на България он еър.

„Г-н Юнкер, председателят на Европейската комисия, днес ще представи пред евродепутатите неговата гледна точка как трябва да се справим със симптомите на ужасната криза с мигрантите и бежанците, които тръгват към европейските граници”, заяви евродепутатът. „Справянето със симптомите е една част от проблема и от друга са притесненията на европейските граждани за социалния мир, за сигурността и съществуващия национален егоизъм. Бежанците ще продължат към нашите граници, ако не се реши проблемът по родните им места – в Сирия, Ирак и други”, заяви той.

„Най-добрият начин за справяне с проблема е в политически план, но тези варвари трябва да бъдат унищожени, които са загубили своето право да бъдат част от човешката общност”, посочи Андрей Ковачев.

„Европейските институции трябва да се обединят около списък на сигурните трети държави и гражданите им, като например от Пакистан. Всички страни от Западните Балкани трябва по най-бързия начин да бъдат връщани от страните, от които произлизат”, поясни той.

Андрей Ковачев уточни, че групата на българските представители в Европейския парламент, независимо към коя партия принадлежат, са обединени от едно мнение и работят в една си съща посока ситуацията с бежанската криза.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване