09/09/15 06:47
(http://pik.bg)

Правителството отпуска допълнителни средства за военното министерство

Правителството отпуска допълнителни средства за военното министерство

На редовното заседание на правителството ще бъде обсъдено постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на отбраната Само преди дни – в края на август, бе подписано споразумение с Полша за ремонтиране на двигателите на руските изтребители МиГ 29, които са на въоръжение в нашата страна. Министърът на отбраната Николай Ненчев обясни тогава, че ремонтът в Полша ще излезе с 20% по-евтино.

На заседанието на МС предстои министрите да определят 7 юли за професионален празник на митническия служител. Дневният ред предвижда и постановление за приемане на единна процедура за осигуряване на средства за заплащане на данък върху добавената стойност и/или митни сборове на бенефициенти по проекти, финансирани съгласно споразумението на България и правителството на САЩ за икономическа, техническа и съответна друга помощ. Министрите ще обсъдят и проект на решение за приемане на доклад за касовото изпълнение на консолидираната фискална програма за полугодието на 2015 г Предстои правителството да даде съгласие за откриване на генерално консулство на Република Сейшели у нас, ръководено от почетно консулско длъжностно лице, със седалище в София. По предложение на президента Росен Плевнелиев ще обсъди освобождаването на досегашните и назначаване на нов извънреден и пълномощен посланик на България в Кралство Бахрейн и в Султаната Оман.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване