09/09/15 07:27
(http://pik.bg)

Три семейства останаха без покрив след пожар в столицата

Три семейства останаха без покрив след пожар в столицата

Три семейства останаха без покрив след пожар в столицата. Българските институции обаче вече повече от седмица не предприемат никакви мерки, за да помогнат на хората, а дъждът се изсипва буквално на главите им.

„Пожарът бе на 31 август срещу 1 септември на улица „Лавеле” 14 в София около 4:00 часа през нощта. Аз и моите родители сме постоянно живущи на този адрес на 3-ти етаж от сградата. На този адрес живеем три семейства и сме под държавен наем. Останалата част от сградата е на частен собственик и се развива хотелиерски бизнес под името на Хостел „Лавеле”, който в момента е затворен от полицейска наредба“, разказва Иво Михайлов в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.

„ Аз живея в чужбина и съм се върнал спешно да помогна с каквото мога на родителите си. Проблемът е, че нито една инстанция вече повече от една седмица не предприема никакви мерки след пожара за сградата, която в момента е без покрив и когато започне да вали дъжд, тази есен буквално ще вали в дома ни. Бих искал да ви помоля, ако е възможно, да обърнете внимание на този проблем“, добавя Иво.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване