09/10/15 13:49
(http://pik.bg)

Борисов: Трябва да покажем на хората какво всъщност сме свършили

Борисов: Трябва да покажем на хората какво всъщност сме свършили

Реалната реформа на нещата се изразява в това да покажем на хората какво всъщност сме свършили. Това каза по време на откриването на обновения стадион „Ивайло” във Велико Търново премиерът на България Бойко Борисов.

Той пожела на първо място много здраве на всички деца и жители на града, които ще използват обновеното спортно съоръжение. „Може би се чудите защо днес тук с мен е министър Петър Москов. Той е тук за откриването на обновения онкологичен център във вашия град, но според мен е по-важно да подчертаем, че е по-добре хората изобщо да не достигат до там”, каза още премиерът.

Според него, това може да се случи с обновяването на повече спортни съоръжения като стадиона в Търново. „Затова и програмата и на министерствата и на здравеопазването, и на спорта са свързани с тази радост за очите, която гледаме сега - толкова деца, които ще тренират, са дошли тук днес.

И при толкова легенди в Търново, ето това е реалната реформа, това е да го покажеш на практика и да го посочим, за да го видят хората”, допълни още министър-председателят. Той пожела още на младежите след няколко години да станат част от националния отбор на страната ни и по този начин да са още един повод за гордост на своите съграждани.

„Пожелавам ви след няколко години, треньорите да не се чудят кого да взимат в националния отбор, а вие да сте новите легенди. „Етър” върви добре във „В” група, надяваме се да влезете и в „Б” през тази година. Аз мисля, че всички, които дойдат на вашия стадион ще ви завидят и има защо”, посочи още Бойко Борисов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване