09/10/15 07:31
(http://pik.bg)

Майката отвлякла 3-годишния Иван от Божурище

Майката отвлякла 3-годишния Иван от Божурище

Майката на 3-годишния Иван е организирала неговото отвличане. Това разкри бащата Ивайло Минев, който се обади по телефона в сутрешния блок на TV7.

Той каза, че синът му е в добро състояние в Созопол, но още не го е видял. "В шок съм, тя го биеше жестоко", избесня Ивайло Минев.
"Не знам в момента къде се намира детето. Полицията ми звънна вчера и ми казаха да пътувам за Созопол. Жена ми е била задържана. Отивам в районното, нея я няма. Казаха ми, че е пусната задържана. Тя призна, че тя го е организирала, но това било законно", разщказа Минев.

Ивайло Минев съобщи, че чака документи от Агенцията за закрила на детето, за да си вземе малкия Иван.

Както ПИК първа съобщи вчера, детето е било отвлечено от мъже в черен джип. (Вижте в Още по темата).

"Прибирах се вкъщи, детето спеше в колата, бях напазарувал преди това, багаж. Извиках майка ми, за да може да ми помогне, тя да ми помогне за детенцето, аз да кача багажа. Майка ми слезе долу. Аз взех багажа и влязох вътре в къщата. Майка ми взима детето, нападат я, взимат детето, качват се в един "Туарег" и избягват", разказа след похищението Ивайло Минев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване