09/10/15 12:30
(http://pik.bg)

Официално! Д-р Бойко Миразчийски е кандидатът на НФСБ за кмет на Бургас

Официално! Д-р Бойко Миразчийски е кандидатът на НФСБ за кмет на Бургас

Д-р Бойко Миразчийски официално е кандидатът за кмет на НФСБ в Бургас за предстоящите местни избори. Партията представи днес кандидатите си за 15 областни центъра, сред които и Бургас.

Бойко Миразчийски е роден през 1966 г., завършил е Медицинския университет в София. От 1993 г. работи по специалността „Хирургия“ в Бургас. От 2006 до 2014 г. заема ръководни постове в най-голямото здравно заведение на Югоизточна България – зам.директор, прокурист, изпълнителен директор. Доскоро бе изпълнителен директор на МБАЛ „Бургасмед“ ЕООД.

Нашето желание е да не отиваме на балотаж, а да отвеем противниците на първи тур, каза Валери Симеонов по време на представянето на кандидатите днес.

"Не правим дребни сметки. Ние сме една алтернатива на огромния брой партии на статуквото. Ние сме изразители на искрения неподправен патриотизъм", заяви Симеонов. Той посочи, че от тази гледна точка е безсмислено да се правят сметки и после да се търси оправдание за тях, ако не излязат верни.

В София кандидатът на НФСБ ще бъде журналистката Силвия Трендафилова. „Бъдете сигурни, че тя ще победи на първи тур Йорданка Фандъкова, каза Валери Симеонов.

Той подчерта, че за разлика от Фандъкова, Силвия Трендафилова е човек с характер и ясни позиции по всички въпроси. Симеонов посочи, че Силвия Трендафилова e автор на редица документални филми и автор на публицистични филми. Завършила е право и журналистика, носител е на престижни журналистически награди, член е на Националния политически съвет на НФСБ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване