09/10/15 11:15
(http://pik.bg)

ПЪРВО в ПИК! "Атака" настоява: Да се продължи изграждането на „Южен поток”! Вижте защо партията на Сидеров подкрепя строежа на газопровода!

ПЪРВО в ПИК! "Атака" настоява: Да се продължи изграждането на „Южен поток”! Вижте защо партията на Сидеров подкрепя строежа на газопровода!

Министерският съвет спешно да предприеме необходимите действия за възстановяване на дейността по изграждане на стратегически важния за България и Европа проект „Южен поток”. Такова проекторешение партия "Атака" депозира в деловодството на Народното събрание в сряда.

Националистите са категорични, че изгодата в икономически и геополитически план за нашата страна е безспорна и вече е доказана в родното публично пространство. „Прекратяването на проекта „Южен поток” от българска страна бе направено под външен натиск и в ущърб на българските национални интереси”, припомнят в мотивите си от "Атака".

„Считаме, че възобновяването на газопровода „Южен поток“ ще бъде важна стъпка към възвръщане суверенитета на България, към увеличаване на икономическия ръст на страната, отваряне на нови работни места и повишаване на ролята ни като енергиен център на Балканите”, допълват от партията на Сидеров.

В проекторешението, което предлагат от "Атака", е заложен един месец след приемането на документа, в който срок да бъдат възстановени дейностите по изграждане на международния газопровод.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване