09/11/15 22:40
(http://pik.bg)

Коалиция "Народен съюз за Враца" внесе документи за регистрация

Коалиция "Народен съюз за Враца" внесе документи за регистрация

Местна коалиция „Народен съюз за Враца” внесе днес документите си за регистрация в общинската избирателна комисия във Враца за изборите на 25 октомври. Три са политическите субекти в нея – парламентарно представената коалиция „Народен съюз”, Политически клуб „Екогласност” и Политическо движение „Социалдемократи”, пише "Трибали".

В ОИК-Враца дойдоха: Пламен Ганецовски, Ивка Ценова и Петър Къндовски, които са областни представители на трите формации. Представляващият „Народен съюз” за Враца Юлиян Кирилов внесе документите, необходими за издаване на регистрация.
В близките часове се очаква решението на ОИК-Враца.

„На изборите на 25 октомври Местна коалиция „Народен съюз” подкрепя за кмет независимия кандидат и настоящ градоначалник на Враца Николай Иванов. Отделно от това имаме кандидати за кметове в 21 села от община Враца, а листата ни за общински съветници е сериозна, защото залага на качествени и доказани авторитети, уважавани представители на гражданското общество. Ние ще сме приятната изненада на тези избори”, заяви на излизане от ОИК – Враца Юлиян Кирилов.
Той призова участниците в предизборната кампания да водят позитивна кампания, „посветена на доброто на нашия красив град Враца”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване