09/11/15 10:18
(http://pik.bg)

Огнен ужас! Голям пожар вилня във Врачанско (снимки)

Огнен ужас! Голям пожар вилня във Врачанско (снимки)

Две пожарни коли се бориха нощес с голям пожар във врачанското село Згориград, предаде "Трибали". Огнената стихия избухнала ненадейно в дъждовното време в задния двор на 72-годишния Илия, на улица „Георги Димитров“ 20. Там имало бали със сено и стари автомобилни гуми, които все още не е ясно как са се възпламенили в дъжда. Пламъците се разпрострели много бързо и заплашвали да обхванат къщата на бай Илия, както и домовете на съседите му. За щастие огнената стихия била забелязана навреме и екипите от огнеборци пристигнали светкавично, особено като разбрали, че пожарът е в населеното място и има голяма опасност да обхване цял квартал от китното селце.

Нощес на мястото на инцидента е имало поне 15 човека, които са се борили да потушат огъня, като днес сутринта пламъците още тлееха. Хората и огнеборците са хвърлили запалилите се гуми и сено в реката, за да се избегне разрастването на стихията. За късмет, дори по селскостопанските постройки на бай Илия няма сериозни поражения. Днес ще се направи нов оглед на мястото, за да се установи каква точно е причината за снощните пламъци.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване