09/11/15 16:22
(http://pik.bg)

ПЪРВО в ПИК! Далаверите на Тома Белев продължават, вижте мръсните схеми на зеления октопод!

ПЪРВО в ПИК! Далаверите на Тома Белев продължават, вижте мръсните схеми на зеления октопод!

След като ВАС два пъти определя Тома Белев за нелегитимен представител на Асоциация на парковете, днес той се опитва да влезе в основния състав на ВЕЕС към МОСВ именно като такъв.

Надали има много други страни, в които те награждават с важен държавен пост, ако успееш да излъжеш и да подправиш документи, че си шеф на асоциация от държавни структури. У нас не само че няма да те разследват и порицаят за такъв тарикатлък, ами даже ще те назначат да "наблюдаваш" и "контролираш" милиарди евро (всички знаем как се наблюдават държавни пари и контролират частни проекти в БГ $$$).

Напомняме, че Белев вече стана скандално член на междуведомствената комисия на ВЕЕС, а две НПО-та, управлявани от жена му, жената на друг зелен партиен другар и ковчежника на ПП Зелените, гушнаха тази година близо един милион лева от Министерството на околната среда за анализ на закони. Дори лондонските адвокати в Ситито биха завидели на такива комисионни, но при нас лапането върви спокойно, щом мъжът, кумът или любовницата ти са на държавна работа. Оплетени като свински черва!

НАБЧ провери и се оказа вярно, че има второ решение на ВАС - тричленен състав, което потвърждава влязлото в сила решение на ВАС, че Т. Белев не е управител на Асоциация на парковете.
НАБЧ провери факта, че Т. Белев като представител на Асоциация на парковете, е кандидатствал за член Висшия експертен екологичен съвет. За сега МОСВ не е отхвърлило, но и не е потвърдило неговата кандидатура, а е поискало допълнителни документи?????
Машала, аферим!!! - казано на "чист български език".
Това още веднъж доказва, че зеления октопод се е превърнал в един от най-големите УСВОИТЕЛИ на държавни и евро пари.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване