09/11/15 21:03
(http://pik.bg)

Чистиха пътя за Свищов от затлачвания след намесата на областния управител

Чистиха пътя за Свищов от затлачвания след намесата на областния управител

Областният управител проф. Пенчо Пенчев днес съдейства за по-бързото разрешаване на проблем възникнал след проливен дъжд край свищовското села Совата, съобщиха от пресцентърът на Областната администрация.

Валежът е продължил няколко часа след 05.00 часа днес и силно е затруднил движението по основната пътна отсечка водеща към Свищов.

Огромно количество кал и вода са се излели на  пътя край лозовия масив до селото. Канавките са се затлачили, а преминаването на автомобили е било невъзможно. Областният управител организирал  изпращането на техника и хора, които да почистят и обезопасят мястото и пътното платно.

Движението бе затруднено и се регулираше от служители на свищовската пътна полиция, но до затваряне на пътя не се стигна. На мястото на произшествието беше и директорът на ОПУ Ростислав Стефанов.

Професор Пенчев проведе среща и със зам.-кмета на Свищов Емил Димитров във връзка с проблемния пътен участък. Областният управител провери и пътната отсечка водеща към с. Козловец, която също беше частично наводнена от проливните дъждове.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване