09/12/15 12:22
(http://www.klassa.bg/)

Даниел Боримиров: Когато ЦСКА гостува някъде, винаги има проблем

 Футболистът на ЦСКА Иван Ангушев влезе в разгорещен спор с Даниел Боримиров заради масовия бой по време на вечното дерби с "Левски" при юношите. Състезателят заяви, че е изтичал до трибуната, за да защити родителите си и своя съотборник Кристиян Пашов, който малко преди инцидента получи червен картон.

Боримиров се включи в предаването на "Нова тв" "Събуди се", за да представи своята версия, която обаче не се хареса на младоците.

"Можете да прегледате записа на мача и ще се уверите сами, че до 75-ата минута всичко беше спокойно. След това втори играч на ЦСКА получи червен картон и при излизането от терена репликира съдията. Също така и група от фенове на гостите слезе до рефера да иска обяснение. Цялата случка тръгва от там", убеден е бившият национал. Боримиров дори е на мнение, че подобни сбивания се случват при почти всяко гостуване на ЦСКА и даде няколко примера. Шефът на школата на "сините" попита Ангушев какво е правил на трибуната, след като играе в мача.

"А вие преди време не скочихте ли да защитавате сина си и не слязохте ли на терена?", визира футболистът случая със сбиването между Боримиров и друг родител на мач при подрастващите. На свой ред Боримиров разкри, че си е взел поука от въпросния инцидент и препоръча на Ангушев да внимава, защото може да бъде наказан за такова поведение.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване