09/12/15 12:53
(http://pik.bg)

Калоян Паргов: На тази избори БСП ще се яви с всичките си дъщерни организации

Калоян Паргов: На тази избори БСП ще се яви с всичките си дъщерни организации

Явно някой много се страхува, че БСП ще се възроди от това, което й се случи на 5 октомври миналата година. Това каза председателят на Градския съвет на БСП в София и представляващ местна коалиция БСП лява България Калоян Паргов след като внесе документите за регистрация на коалицията за участие в местните избори в Общинската избирателна комисия (ОИК) в Столична община, предаде "Фокус". „Аз разбирам страха на управляващите и на дъщерните организации на БСП. Явно е, че на тези избори БСП ще се яви с всичките си дъщерни организации в наличен формат”, коментира той. По думите му, лошото е, че сумарният резултатът няма да се брои на БСП, а на левицата.

„Аз лично много съжалявам за това и го приемам като нож в гърба, тъй като явно някой много се страхува БСП да се възроди от това, което й се случи на 5 октомври”, заяви Паргов. „Разбирам този страх, но ние ще работим по пътя, който сме начертали. Пожелавам феърплей на всички участници в изборната надпревара и дано да няма повече такива изненади като ножове забити в гърба от собствените ни бивши вече другари”, добави още той. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване