09/12/15 13:18
(http://pik.bg)

Пиян преби жена си, после скочи и на полицаи

Пиян преби жена си, после скочи и на полицаи

Пиян рецидивист вилня в сунгурларското село Завет в четвъртък вечерта. След сериозно количество изпит алкохол 41-годишният Николай Н., който е добре познат на полицията, тъй като е многократно осъждан за кражби, започнал да псува и заплашва с убийство жена си Снежина Н.

Дамата, която е руска гражданка, не му останала длъжна и това вбесило още повече бандита. Николай не издържал и започнал да налага 42-годишната си изгора. Семейният скандал бил толкова брутален, че съседи сигнализирали на тел. 112, веднага щом усетили, че нещата загрубяват, пише "Флагман".

Пристигането на ченгетата изобщо не притеснило рецидивиста. Дори напротив – Николай се изнервил още повече и насочил гнева си към служителите на реда. Той нападнал полицаите, като изритал с крак в гърдите единия от тях. Наложило се те също да използват физическа сила, за да усмирят развилнелия се бандит, който бил закопчан с белезници.

Николай Н. е задържан за срок до 24 часа. Пострадалият полицаи е прегледан от лекар и е освободен, без сериозни наранявания. По случая е образувано бързо полицейско производство. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване