09/12/15 06:00
(http://pik.bg)

Шофьор подкупил полицаи със 7 лева: Вземайте парите и не ми пишете акт!

Шофьор подкупил полицаи със 7 лева: Вземайте парите и не ми пишете акт!

Нагъл шофьор, спрял на непозволено място, подкупил полицаи със 7 лева и думите: На ти парите и не ми пиши акт! Преди това Ф.Ш. сложил в джоба на предната лява врата на служебния автомобил две банкноти.Случката се разиграла на 10 септември, около 11:35 часа, в Казанлък на улица "Софроний Врачански", съобщава kazanlak.com.

Полицейски екип извършил проверка на паркиран неправилно "Опел Вектра". До автомобила се е намирал Ф. Ш., на 50 години, от село Търничени. След проведена беседа с лицето е установено, че същият е водач на автомобила. 

Разяснено му било, че е паркирал в зоната на пътен знак "В-27", забраняващ престоя и паркирането на ППС и че за това нарушение ще му бъде съставен акт.

След това Ф.Ш. сложил в джоба на предната лява врата на служебния автомобил две банкноти, едната от 5 лева и друга от 2 лева и заявил "Вземайте парите, не ми пишете акт!" 

При това действие на водача униформените го задържали и срещу него е било образувано бързо производство за предложения подкуп.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване