09/14/15 12:15
(http://pik.bg)

Бойко Ноев: Българският премиер за пръв път заяви позиция по ключовия въпрос колко бежанци може нормално да приеме страната ни

Бойко Ноев: Българският премиер за пръв път заяви позиция по ключовия въпрос колко бежанци може нормално да приеме страната ни

Българският премиер за пръв път заяви позиция по ключовия въпрос колко бежанци България може нормално да приеме. Досега българските власти отбягваха този въпрос. Това заяви за „Фокус” Бойко Ноев, бивш министър на отбраната.

“Лидерът на ГЕРБ заяви открито своята позиция и това му прави чест. За разлика от други български партийни лидери. Този честен подход ясно позиционира Борисов в европейския и българския дебат по т.нар. “бежанска криза”. Това е позиция в подкрепа на приемането на хората, които напоследък особено интензивно заливат европейските граници”, коментира Ноев.

Според него откритият и честен подход заслужават подкрепа. „Много важно е, че въпросът за бежанците влезе в дневния ред на изборната кампания. Избирателите трябва да знаят за какви политики ще гласуват и кой ще реализира тези политики”, посочи Ноев. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване