09/14/15 19:16
(http://pik.bg)

Бриго Аспарухов: САЩ забъркаха цялата каша в Близкия Изток

Бриго Аспарухов: САЩ забъркаха цялата каша в Близкия Изток

Последният пленум на БСП мина доста бурно. това ми вдъхва оптимизъм. Стягаме редиците. На мен ми харесва демократическия централизъм. Една партия трябва да слуша ръководството. В БСП трябва да се въведе малко твърда ръка и ред. Темата Георги Кадиев изобщо не беше поставена на пленума. Това е работа на градската организация. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ ген. Бриго Аспарухов, член на БСП.

Той коментира и темата за националната сигурност.

САЩ забъркаха цялата каша в Близкия Изток. Вашингтон индиректно подкрепя ислямистите. Никой не е спечелил война само от въздуха. Украйна ще ни се стори малка песничка, в сравнение с това, което ни чака в Сирия. Американците жертват Европа в момента. Аз очаквам силна антиамериканска вълна, пък САЩ нека си мислят, че с лодки не се преплува океана, каза още Аспарухов. Сега е моментът да правим политика с бежанците. Те бягат от войната и бедстват. Между тях има много специалисти.

Защо да не помогнем на тези хора? България е преживяла няколко бежански вълни. Ние можем да помогнем на тези хора. Русия влезе малко насила в тази война. Америка, Русия и Европа трябва да се съюзят, за да вземат решение за прекратяване на войната в Сирия. Никой не трябва да гледа на Русия като враг. Това е грешка.

Русия е важния играч, който може да помогне тази каша да бъде поправена. Аз вярвам, Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, ... към профила има няколко плана за излизане от кризата в Сирия, категоричен беше Аспарухов.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване