09/14/15 18:25
(http://pik.bg)

Евродепутатът Ангел Джамбазки: Ще направим възможното да стигнем до балотаж в Стара Загора

Евродепутатът Ангел Джамбазки: Ще направим възможното да стигнем до балотаж в Стара Загора

„Не отиваме на загубени битки и не подаряваме никому победата.  Ще направим всичко възможно да стигнем до балотаж в Стара Загора”, зави вчера евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки. Той присъства на представянето на кандидатурите за кметове на общини в Старозагорска област.

По думите му и в Стара Загора, и в други градове се говори, че досегашните кметове ще спечелят на първи тур, което обаче не е все още факт. „Няма да допуснем това да бъде внушавано”, категоричен бе войводата.

Кандидатът, който влиза в битката за кметския пост в Града на липите, е историкът  Антон Андонов.  „Ние от ВМРО не играем на олимпийския принцип. Ще направим това което можем, а накрая избирателят – принципалът ще реши. Приех номинацията за кмет, защото смятам, че през последните четири години Стара Загора не се развива така, както трябва “, коментира Андонов.

Листата на ВМРО за Стара Загора не е готова окончателно, но в нея войводите обещават участието на качествени и образовани хора, както и представителство на така наречена „гражданска квота“.

ВМРО издига кандидати за кметове в пет общини, като част от местни коалиции. Бившият зам.-министър на външните работи Радион Попов ще се бори за поста в Казанлък, Васил Донев е номинацията за кмет на Чирпан, за  Раднево е Маргарита Василева, в Павел баня подкрепата ще е за досегашния кмет Станимир Радевски и Иван Жеков в Братя Даскалови.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване