09/14/15 21:09
(http://www.klassa.bg/)

Мънипени е в главната роля в мини-филма за Sony

 ·         Новият филм от Sony представя нови технологии, „специално създадени за Бонд“

·         В типичната атмосфера на Южния бряг на Лондон, в един динамичен сценарий с много екшън моменти, Мънипени използва камерата RX100 IV на Sony, за да заснеме шпионски кадри на супер-забавен каданс, опитвайки се да достави смартфона Xperia Z5 на Бонд

·         Режисьор е Дани Клайнман – мъжът, стоящ зад много от легендарните встъпителни заставки на филмите за Бонд

 

 

Лондон, Великобритания – В очакване на премиерата на дългоочаквания филм „Спектър“, Sony разкри своята рекламна кампания "Създадено за Бонд", в която участва Наоми Харис като Мънипени. Премиерата на „Спектър“ – продукция на EON и Алберт Р. Броколи, Metro-Goldwyn-Mayer Studios и Sony Pictures Entertainment, ще бъде на 26 октомври във Великобритания, а в България - на 6 ноември.

 

Изпълнен с адреналин, късометражният филм проследява напрегната гонка по южния бряг на Лондон, където Мънипени отблъсква мистериозни злодеи, за да достави телефон Xperia Z5 на Бонд. Използвайки най-съвременните технологии, включително впечатляващия компактен фотоапарат Cyber-Shot® RX100 IV от Sony, тя заснема шпионски кадри в супер-забавен каданс.

 

60-секундната творба е дело от легендарния британски режисьор Дани Клайнман. Създаден от продуцентска компания Rattling Stick и рекламна агенция adam&eveDDB, в по-голямата си част мини-филмът е заснет с професионалната 4K кино камера F65 от Sony, като са включени и каданс кадри върху визьора на фотоапарата RX100 IV, а снимките са показани на екрана на Xperia Z5.

 

Клайнман споделя: "Краткият филм наистина успява да улови емоциите от преследването, адреналина по време на мисия и отвежда зрителят на пътешествие, развиващо се в типична Лондонска атмосфера."

 

Харис добавя: „Лондон осигурява перфектния декор и атмосфера за този филм. Все пак, основна черта на Бонд е неговото британско потекло, така че беше наистина важно рекламата да бъде заснета тук. Това не е традиционна реклама - това е екшън мини-филм.“

 

Казуо Хирай, президент и главен изпълнителен директор на Sony Corporation, добавя: "Sony е горд партньор на емблематичната поредица филми за Бонд от Casino Royale насам. Макар че и двете устройства - Xperia Z5 и RX100 IV - са готови за екшън и са пълни с функции, те са подходящи джаджи и за нормалния, ежедневен живот. Без значение дали се използват от Мънипени при разследване под прикритие или от креативен фотограф, който иска да заснеме и сподели изключителни изображения в социалните мрежи, те са лесни за използване, с джобен размер продукти, отличени с много награди, подходящи както за ежедневието, така и като екипировка на един таен агент."

 

Премиерата на мини-филма ще се състои на 1 октомври във Великобритания и ще се върти в ефира до 8 ноември.

 

Със своите компактни размери и мощ, първокласният фотоапарат RX100 IV – с първия в света[1] 1.0 inch type stacked Exmor RS CMOS сензор, 40x свръхбавно видео заснемане при каданс до 1000fps[2], и възможност за до 5х бързо четене на данни – е точният аксесоар за Мънипени.

 

С най-бързия автофокус[3] сред водещите смартфони в света, осигуряващ кадриране за рекордните 0,03 секунди[4], сензор за пръстов отпечатък, вграден в емблематичен стартов бутон и красивия, стилен водоустойчив[5] дизайн, Xperia Z5 e перфектният смартфон от следващо поколение, подходящ за Бонд. Телефонът бе представен на 2 септември 2015 г. и ще се продава глобално от октомври 2015 г.

 

Sony. Създадено за Бонд.

 

 

За повече информация, моля свържете се с:

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com / +359 888 56 30 31

 

Полезни връзки:

·         YouTube линк към 60-секундния клип: https://youtu.be/5y_UqgxQv10

 

За Sony Corporation

Sony Corporation е водещ производител на аудио, видео, игри, мобилни устройства, свързани устройства и ИТ продукти за потребителския и професионалния пазар. Със своите музикален, филмов, онлайн бизнес и компютърни забавления, Sony е една от водещите компании за електроника и забавления в света. Sony записа консолидирани годишни продажби от приблизително $68 милиарда за фискалната година, приключила на 31 март 2015 г. Глобална уеб страница: http://www.sony.net

 

 

За „СПЕКТЪР“

Старо кодирано съобщение от неизвестен източник води Джеймс Бонд (Даниел Крейг) на мисия до Мексико Сити и в последствие Рим, където среща Лучия Скиара (Моника Белучи), красивата и забранена вдовица на известен престъпник. Бонд успява да се промъкне на тайна среща, където разкрива съществуването на всемогъщата престъпна организация "СПЕКТЪР". В същото време в Лондон Макс Денбю (Андрю Скот), новият директор на Центъра за национална сигурност, се усъмнява в целите и действията на Бонд и се опитва да подложи МИ-6 и М (Ралф Файнс) под натиск, заплашващ бъдещето на организацията. Бонд тайно се обединява с Мънипени (Наоми Харис) и Q (Бен Уишау) в опит да открие Мадалийн Суон (Леа Сейду), дъщерята на неговия стар голям враг г-н Уайт (Йеспер Кристенсен), която вероятно крие ключа към разплитането на мрежата на „СПЕКТЪР“. Като дъщеря на убиец, тя разбира как мисли Бонд, както никой друг. Докато Бонд се приближава все по-близо до сърцето на „СПЕКТЪР“, той научава за смразяващата връзка между себе си и врага, който търси (в ролята Кристоф Валц).

Филмът е режисиран от Сам Мендес, а Даниел Крейг е в ролята на агент 007 за четвърти път. „Спектър“ е продуциран от Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи, а сценарият е на Джон Логан, Нийл Първис, Робърт Уейд и Джез Бътеруорт.



[1] За дигитални фотоапарати (според изследване на Sony към юни 2015).

[2] В PAL. PAL / NTSC може да бъде избран от системата на менюто. Заснемането на кадри в супербавен каданс може да бъде осъществено при 1000fps, 500fps и 250fps. Звук не може да бъде записан при запис на супербавен каданс. Нужна е карта памет SDXC от клас 10 или по-висока.

[3] Въз основа на резултатите от техническите тестове на скоростта на автоматичния фокус на смартфоните Xperia™ Z5 Compact и Xperia™ Z5 на Sony в сравнение с Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus, HTC One M9, LG G4, Samsung Galaxy Note 4 и Samsung Galaxy S6 (които са „водещите смартфони“ според Strategy Analytics като шестте топ флагмана съгласно процентния дял на присъствие в магазините през 2015 г.). Проучването е проведено от Strategy Analytics между 5 и 6 август 2015 г. За повече информация посетете страницата на Sony Mobile Communications.

[4]Съгласно разпоредбите на на CIPA (Асоциацията за фото и видео продукти).

[5] Устройствата от серията Xperia™ Z5 за водоустойчиви и защитени от проникване на прах, при условие че са спазени слените прости условия: всички портове и капачета са плътно затворени; не потапяте телефона на дълбочина над 1,5 м и за повече от 30 минути; и водата е сладка. Стандартната употреба в хлорирани басейни е позволена при условие, че телефонът бъде измит със сладка вода след това. Без морска вода и басейни със солена вода. Злоупотребата и неправилната употреба на устройството ще направят гаранцията невалидна. Телефонът разполага с рейтинг на защита от проникване IP65 и IP68. За да видите какво означава това и да получите допълнителна информация, посетете http://support.sonymobile.com/global-en/dm/waterproof.    

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване