09/14/15 17:57
(http://pik.bg)

Тийнейджъри обърнаха на кръчма павилиона в пловдивската Цар Симеоновата градина

Тийнейджъри обърнаха на кръчма павилиона в пловдивската Цар Симеоновата градина

Шумен гуляй посред бял ден в павилиона на Цар-Симеоновата градина си спретнаха младежди.Групата от 15- 16 годишни момичета и момчета се събрали най-вероятно, за да „ полеят” първия учебен ден, който предстои утре.

Младежите разливали бира и палили цигара след цигара, само на метри от служители на Общинска охрана. Реакцияа от тяхна страна така и не дошла, а  партито си продължило до късния следобед ( най-вероятно децата имат вечерен час). Оставаме на страна моралния въпрос „Трябва ли тийнейджърите да пият или не?”, него ще го нищим друг път и ще погледнем нещата от чисто практична гледна точка.  Картинката е следната: общинските наредби се нарушават под носа на органите на реда. Децата пият, а охранителите спят.

Не можем да не "отчетем", че общинските охранители понякога и работят- пазят буквите на надписа „Пловдив” от агресивни туристи, вардят и Пеещите фонтани от деца по бански. Може пък и да се изморили, надписът на града ни има цели седем букви- трудно е да ги обхванеш с поглед всичките. Внимателно следят и малките деца да не тъпчат тревичките.  И какво се получава- пазим зорко ново придобивките на града, а децата да пият…ама далеч от тях!

Остава да си цъкаме с език и да коментираме деградацията на днешната младеж.  Или да ги за обиколим и да се снимаме с надписа „PLOVDIV”, ама от далеч, че чичкото в униформа дебне и ще ни се скара!, пише Трафикнюз.бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване