09/14/15 11:46
(http://pik.bg)

Фандъкова: Заводът в с. Яна е ключов за функционирането на столицата

Фандъкова: Заводът в с. Яна е ключов за функционирането на столицата

Заводът за механично-биологично третиране в село Яна е най-голямото промишлено строителство с публични средства от 25 години насам и е ключов за функционирането на столицата Това каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова по време на официалното откриване на завода за механично-биологично третиране в село Яна, район „Кремиковци”, цитирана от "Фокус".

"Отбелязваме един много голям успех за града ни. Питат ме кой е любимият ми проект в столицата, не мога да преценя, но заводът е бил винаги най-специалният, защото е ключов за функционирането на града", посочи Фандъкова.

"Най-голямото промишлено строителство с публични средства от 25 години на сам. Този успех се дължи на мобилизацията и подкрепата на много институции и хора. Благодаря на министър-председателя Бойко Борисов, както и в качеството му на кмет в предишни мандати. Първото му правителство даде зелена светлина за проекта", допълни Йорданка Фандъкова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване