09/15/15 07:14
(http://www.klassa.bg/)

US рейнджъри разнасят картечница в автобус 76

 Изумителни кадри, от които става ясно, че в градския транспорт на София свободно се превозва картечница, разпространи БЛИЦ. Двама души с военни дрехи, на ревера на единия от които имало надпис US ARMY влезли в неделя следобед в автобус 76, пътуващ от Плиска към центъра и най-невъзмутимо сложили на пода пушкалото върху поставка, сякаш разнасяли пазарска чанта със себе си. Картечницата била без калъф или каквито и да било предпазни средства. В този момент в рейса пътували доста столичани, включително деца, които видимо се притеснили. Носеха с тях лека картечница М16. В част от времето докато единия, който очевидно я носеше, си я беше поставил на стойката на земята, за да не му пречи докато си ръфа баничката... След като приключи с храненето, я вдигна, сгъна стойката невъзмутимо и си я взе на рамо. Хората бяха като втрещени... Дали пък усещането за наближаващо военно положение няма да ни изненада преждевременно, макар и да сме все още уж далече от разгръщащите се конфликтни точки, разказа с изумление пътник, който станал свидетел на случката и дори я заснел с телефона си.

 

От МВР обаче заявиха, че след сигнал са проверили случая и се оказало, че картечницата всъщност била играчка за пейнтбол, която изстрелва топчета с боя вместо истински куршуми.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване