09/15/15 13:26
(http://pik.bg)

Бащата на зверски убитата Вероника: Присъдата на убиеца на дъщеря ни е частично успокоение

Бащата на зверски убитата Вероника:  Присъдата на убиеца на дъщеря ни е частично успокоение

Присъдата, наложена на убиеца на дъщеря ни – Илиян Здравков, е частично успокоение. Това каза бащата на убитата 24-годишна студентка Вероника Здравкова , минути след като приключи делото.

Майката – Надя Трайкова посочи, че 30-те години, наложени на Здравков, са най-високата възможна присъда според законa, но въпреки това опечаленото семейство не може да бyде удовлетворено от нищо. „Детето ни няма да се върне, каквато и присъда да му дадат“, каза още майката на Вероника.

Освен това допълни, че тя и нейните близки ще продължат да настояват за законови промени на Съдебната система, защото по думите й, хора като Здравков трябва да са в затвора. Прокурорът по делото Цани Попов посочи, че няма да обжалва наложената присъда, защото законът не го позволява.

„Аз не мога да обжалвам, тъй като законът е такъв, че това е максималният срок, за който той може да бъде лишен от свобода, тъй като делото се разглежда по тази процедура. По-висока присъда от това не може да получи“, каза още прокурор Попов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване