09/15/15 15:59
(http://pik.bg)

Близките на Вероника: Не всички виновни за смъртта й са наказани

Близките на Вероника: Не всички виновни за смъртта й са наказани

Близките на Вероника Здравкова считат, че не всички виновни за смъртта на студентката са наказани. Това каза минути след делото срещу убиеца на 24-годишната студентка нейната първа братовчедка - Галина Крумова, предаде „Фокус“. Според нея са виновни още лицата, които са допуснали районът на жп гарата да е неосветен и необезопасен. На второ място, тя спомена хората, които са допуснали рецидивистът Илиян Здравков да бъде на свобода. По думите й това са лицата, които са допуснали със своето бездействие да се стигне до този трагичен инцидент“, посочи още Галина Крумова.

Тя допълни, че семейството е имало много въпроси, отправени към Илиян Здравков, но съкратената процедура, по която се разглеждаше делото, не им е позволила да ги зададат. „Основният от тях беше къде е оръжието на престъплението. Бяха намерени всички или достатъчно доказателства, но оръжието не е намерено. Всъщност, и сега, когато се прочете и обвинителният акт, и когато бяха представени доказателствата, се говореше за брадва, тесла или мотика. Това са предметите, които бяха изброени като евентуално оръжие. Вторият въпрос беше защо го е направил“, каза още Крумова. Галина Крумова заяви, че тя и семейството й няма да спрат да търсят справедливост по случая. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване