09/15/15 11:51
(http://pik.bg)

Бургас на 15 септември: Състезание за нагъл, по-нагъл, най-нагъл! (снимки)

Бургас на 15 септември: Състезание за нагъл, по-нагъл, най-нагъл! (снимки)

Десетки автомобили, паркирани върху тротоари, пешеходни пътеки, изнервени шофьори, липса на паркоместа дори и в синята зона, ужасна тапа в целия град. Това представлява Бургас на 15 септември в интервала от 9 до 11 часа, предаде Флагман.бг.

Натоварената ул."Уилям Гладстон" в ж.к. "Възраждане" бе брилянтен пример в това отношение. Заради първия учебен ден в ОУ "Княз Борис I" леките автомобили бяха окупирали всяко свободно парче земя, дори и пред входа на пожарната. В тази обстановка движението бе кошмарно, а пешеходите трудно намираха път откъде на преминат.

„Що за пример е това, как може да катерят колите си така, както и да ги спират пред пешеходна пътека, където се скрива видимостта и опасността от инцидент е огромна“, ядосваха се днес бургазлии. 

Правеше впечатление, че точно на пешеходната пътека до ОУ "Княз Бориз I" имаше полицай. Неговото присъствие обаче не респектираше шофьорите, които спираха, както си знаят.

А само преди няколко дни кметът Димитър Николов призова бургаските родители да изберат градския транспорт на 15 септември, който днес е безплатен за тях. Очевидно обаче това е останало глас в пустинята и всеки е решил точно в този ден да се качи на колата си и да отиде до училището на детето си. Нищо че ще създаде невиждан хаос.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване