09/15/15 08:59
(http://pik.bg)

Депутатът Ташева: Скоро ще ни трябват визи, за да идем до Женския пазар

Депутатът Ташева: Скоро ще ни трябват визи, за да идем до Женския пазар

Бетонна стена, изградена по границата с Турция, значително ще намали броя на бежанците. На това мнение е депутатът от „Атака” Магдалена Ташева, която гостуваше в сутрешния блок на Нова с Нестимир Ананиев от Реформаторския блок.

Хапливата депутатка изрази сериозността на положението, заявявайки, че вече ще имаме нужда от визи, за да стигнем до Женския пазар.

Ананиев заяви, че трябва да се прави разлика между икономическия имигрант и бежанеца и бе категоричен, че поне 10% от сирийците, идващи тук, са християни. Депутатката обаче разпалено оспори твърдението му, казвайки, че християните отдавна са заминали за Франция и Канада, където са им дали статут, а идващите тълпи у нас "са забрадени и ислямизирани".

„Ислямските държави финансират тази хиджра към християнския свят. Необходимо е коментаторите да се запознаят малко по-добре с историята на разпространение на исляма. Аз питам – защо един журналист от Си Ен Ен може да намира всеки ден по един трафикант и да взема интервюта от него, а тайните служби на Гърция и Турция не могат да го открият”, коментира Ташева.

Реформаторът Ананиев бе категоричен, че депутатката цели да се хареса на избирателите си и укори парията в безпощадност, но Ташева му заяви, че най-малко "Атака" може да е обвинена в подобно нещо. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване