09/15/15 21:02
(http://www.klassa.bg/)

Искрен Веселинов откри учебната година в „Любен Каравелов“

 Депутатът от „Патриотичен фронт“ Искрен Веселинов откри новата учебна година, гостувайки в русенското ОУ „Любен Каравелов“. Школото напоследък се прочу в цяла България, след като неговата възпитаничка Габриела Йорданова се класира за финала на Детската Евровизия.

Искрен Веселинов поздрави децата и им пожела много успехи и отлични оценки. Оказа се, че дъщерята на Веселинов Велислава е съученичка в 7б клас на талантливата Габи, като двете момичета дори седят на един чин. Българската финалистка на „Детска Евровизия 2015“ Габриела Йорданова също участва в откриването на учебната година в ОУ „Любен Каравелов”.  Габи изпя песента „Нека сме различни” на Румен Бояджиев, следвана и заснимана от дрон, който кръжеше над двора на училището.

„Чувствам се прекрасно, съучениците ми се радват, че ще представям България и Русе на конкурса Евровизия. Казаха ми, ти си най-добрата”, заяви седмокласничката.

 

 

 

 

ВМРО-БНД

Русе

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване