09/15/15 06:56
(http://www.klassa.bg/)

Рамацоти на обиколка из София

 Ерос Рамацоти е пожелал да разгледа София в деня на концерта си в „Арена Армеец” на 26 септември. Най-продаваният италиански изпълнител на всички времена е

 

настоял пред организаторите за обиколката,

 

тъй като при предишното си посещение през 2006-а не е имал подобна възможност. Единственото условие на Рамацоти е било да бъде превозван по време на престоя си в София с луксозна лимузина „Ауди А8” в черен цвят.

 

Концертът в София е част от световното турне Perfetto World Tour, което вече започна на 12 септември с шоу на стадиона в Римини (Италия), преди да ”акостира” на 26 септември в „Арена Армеец”. Събитието се провежда под патронажа на посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

 

Билетите за концерта на Ерос Рамацоти в София на 26 септември бяха разпродадени месец преди събитието. След като научил новината, самият изпълнител решил да се откаже от местата, които по договор се пазят от организаторите за неговия мениджмънт. Въпросните билети са точно сто на брой, седящи, и по личното желание на Ерос бяха пуснати миналата седмица срещу 80 лв., за да могат колкото се може повече фенове да видят любимеца си на живо. Това беше и последната възможност за закупуване на билет за едно от най-очакваните музикални събития тази година у нас.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване