09/15/15 18:34
(http://pik.bg)

Ремонтите в Бургас предизвикаха големи задръствания

Ремонтите в Бургас предизвикаха големи задръствания

Ремонти затрудняват трафика в Бургас, предаде репортер на Радио „Фокус” – Бургас.

Интензивно е движението по централните улици и възловите кръстовища. Потокът от автомобили е в посока от центъра към големите комплекси. Ремонт има на надлеза на ул. „Индустриална”. Движението там се осъществява двупосочно по реконструираното пътно платно, а другото е затворено за ремонт. Автогара „Юг” и районът около нея временно са затворени заради ремонт, като началната спирка на автобусните линии е изместена на Автогара „Запад”. Ремонт има на ул. „Ал.Батенберг“. Продължават ремонтите на ул. „Тракия”, както и на кръстовището на бул. „Янко Комитов”. Продължава ремонтът в района на площад „Царица Йоана”, където е въведена временна реорганизация. Ремонт има и на кръговото до х-л „Мираж”, в посока к-с „Изгрев”. Временно се затваря за движение и паркиране на автомобили уличката от дясната страна на храм „Св. Св. Кирил и Методий”, която води към Етнографския музей. Същото важи за едното платно на „Славянска” - от източната страна на сградата.

Заради изграждането на бърза автобусна линия, много спирки на градския транспорт за със затворен достъп, за да се извършат ремонтните дейности по новите спирки.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване