09/15/15 21:00
(http://pik.bg)

Фандъкова: Инвестирахме над 5 млн. лева в Гърмен, а селото не е на жълтите павета

Фандъкова: Инвестирахме над 5 млн. лева в Гърмен, а селото не е на жълтите павета

Разбира се, че се вълнувам от датата 15 септември. Това е един хубав празник. През тази година сме инвестирали 22 млн. лева за строителство на нови детски градини, училища и за ремонти на съществуващите. Ние имаме изключително добри учители, които имат нуждата от подобряване на средата. Надявам се това да стане с приемането на новия Закон за училищното и предучилищното образование. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ столичният кмет Йорданка Фандъкова.

София е голям град и аз считам, че през последните години започнахме сериозни промени. Не говоря само за инфраструктурните проекти. Безспорно метрото е най-голямата придобивка. Заводът за отпадъци също е много добро постижение. Енергийната ефективност също е много важна политика за мен. Политическите спорове не трябва да вредят на интересите на хората, обяви тя. Не е вярна тезата, че инвестираме само в центъра на София.

За последните години имаме над 5 млн. лева инвестиции в село Герман, а то не се намира на жълтите павета. Обновяваме "Ботевградско шосе", "Цариградско шосе", които също не са жълтите павета. Изграждаме нови детски градини, предимно в крайните квартали. Същото важи и за канализацията. Всички тези ремонти подлежат на строг контрол. Заложили сме много сериозни механизми за контрол, поясни Фандъкова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване