09/15/15 16:02
(http://pik.bg)

Цецка Цачева откри учебната година в Математическа гимназия „Гео Милев” в Плевен

Цецка Цачева откри учебната година в Математическа гимназия „Гео Милев” в Плевен

Новият закон за предучилищно и училищно образование наистина гарантира такава система на образование и възпитание, която дава възможност на учениците не само равен старт, но и достатъчно конкурентен старт спрямо техните връстници в страната и извън нея.

Това заяви председателят на Народното събрание Цецка Цачева в словото си при откриването на учебната година в Математическа гимназия „Гео Милев” в Плевен, съобщиха от пресцентъра на НС.

Законът, който върви на второ четене, макар и забавен във времето, ще даде нов импулс и повече резултати от вашата работа, посочи Цецка Цачева, обръщайки се към преподавателите и учениците на престижната гимназия. Тя допълни, че според нея обществото като цяло, политиците, са длъжници на учителите, защото те дават от себе си не само знания, но и умения на младите хора, намират искрицата талант в тях , изграждат ги като достойни граждани и като хора, които могат да бъдат конкурентоспособни у нас и по света.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване