09/16/15 21:27
(http://www.klassa.bg/)

blizoo предоставя WiFi за всички инициативи в Булстрад Арена Русе

 blizoo, най-големият кабелен оператор в страната, предоставя безплатен високоскоростен интернет за всички посетители на Булстрад Арена Русе. Изградената WiFi мрежа ще предлага неповторимо онлайн изживяване на зрителите по време на предстоящите събития в най-модерната зала край Дунав – проекта „Джаз Фолк Класик“, спектакъла Lord of the dance, концерта на Горан Брегович и много други инициативи.

Безплатната WiFi мрежа бе осигурена този уикенд по време на Green Rock Fest Ruse 2015 с концерта на рок легендите „Назарет“. В рамките на атрактивното събитие blizoo и HBO организираха промоционална активност с награди, акцентирайки върху нелинейната услуга HBO GO. В допълнение към събитието blizoo предостави на русенци няколко специални предложения: най-богатият на съдържание и услуги Троен пакет „Шампион“ с включени 170 канала, 41 от тях в HD формат; HBO и Диема Спорт HD; интернет със скорост на сваляне от 200 Мbps, както и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи в България на специална цена или безплатно ползване на услугата HBO GO за три месеца. 

 

 „Услугите на blizoo в Русе и региона са на високо ниво, ние единствени от операторите с национално покритие предоставяме на домашните си клиенти интернет скорост 200 mbps. За нас е чест да бъдем партньори с Булстрад Арена Русе – най-новата и модерна зала за събития в града. Това е част от дългосрочните ни планове да развиваме услугите си в региона.– коментира Валентин Кунторов, Директор Продажби в blizoo.

 

„Приоритет в политиката ни на управление на Булстрад Арена, наред с осигуряването на активен календар от събития, е предоставянето на различни онлайн базирани и интерактивни услуги с високо качество и добавена стойност, както за нашите гости, така и за организаторите. По време на събитията посетителите ще могат да споделят емоциите си благодарение на високоскоростен интернет. За всичко това ние имаме нужда от сериозен партньор с много опит, технологична обезпеченост, адаптивност и разнообразно портфолио от услуги! Този партньор за Булстрад Арена е blizoo! Много се надяваме, че заедно с екипа на blizoo след няколко години освен най-модерната ще бъдем и най-технологичната арена в България." – коментира Борислав Велков, Мениджър на Булстрад Арена Русе.

 

blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 170 ТВ канала, 41 HD канала, интернет със скорост до 200 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване