09/16/15 21:32
(http://www.klassa.bg/)

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ "TWITTER HALO" ПО ВРЕМЕ НА РЕВЮТО ЗА ПРОЛЕТ 2016

 Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corp., с удоволствие съобщава представянето на  Twitter Halo” за своето модно ревю за колекция Пролет 2016, което състоя в Pier 36 на 14 септември. "Twitter Halo" е устройство с мултифункционална камера, която улавя 360-градусови видеоклипове, които могат да се споделят в реално време чрез Twitter.

 

"Изпълнени сме с все повече енергия благодарение на дигиталните технологии и иновации. Те преобразиха изцяло изживяванията по време на ревютата както за нас, така и за публиката,“ споделя Томи Хилфигър. "По време на нашето ревю за Пролет 2016 ние ще надграждаме тази енергия, докато представяме за първи път колекцията си чрез "Twitter Halo", който също ще осъществи своя дебют по време на нашето ревю.“

 

"Twitter и Tommy Hilfiger имат дългогодишни взаимоотношения, чак от 2013г., и тя продължава да бъде все така силна", каза Ашли Винсън, Ръководител на отдел Brand Strategy в Twitter. "Модата и Twitter вървят ръка за ръка. Tommy Hilfiger е марка, която е постоянно на върха на вълната, когато става въпрос за използване на творческите приложения на Twitter."

 

Предишните сътрудничества между Tommy Hilfiger и Twitter включват: “Twitter Mirrorпо време на ревюто „Hilfiger Collection“ за Есен 2015, което събра постове от Рита Ора и Джиджи Хадид.   Също така и популярният “Vine 360 Booth,” който беше зад кулисите на ревю Пролет 2015 и постигна голямо разпространение на постове от Кендал Дженър, Джорджия Мей Джагър и Алекса Чънг и други.

 

"През последните две години ние успешно си сътрудничим с Twitter за различни проекти, които ангажират, вълнуват и вдъхновяват нашите потребители", каза Ейвъри Бейкър, Маркетинг и бранд директор за Tommy Hilfiger. "Работата ни с Twitter този сезон се основава на нашия общ новаторски дух да въведем "Twitter Halo" по време Седмица на модата в Ню Йорк. Докато търговския пазар се променя и очакванията на потребителите се развиват, ние се фокусираме върху споделянето на нашите ревюта и нови колекции чрез най-иновативните, оригинални и интересни канали. С нетърпение очакваме да продължим да се развиваме чрез нашата страст да съчетаваме модата и технологията."

 

Tommy Hilfiger Digital

 

Tommy Hilfiger се стреми към новаторски дух и подобряване на бизнеса чрез силата на дигиталните технологии. Вдъхновена от предприемаческия дух марката използва дигитални инициативи, за да достигане до нови потребители, да подобри обслужването, да повиши ефективността, да подкрепи устойчивостта, да засили влиянието на модната индустрия и да събори границите на статуквото. През 2015 г. Tommy Hilfiger представи първия в света на модата дигитален шоурум в Амстердам, а през 2013 г. компанията откри своя първи дигитален флагман магазин в Дюселдорф, Германия. През същата година, Hilfiger Denim стана първата модна марка, която представи авангарден и напълно дигитален щанд на търговското изложение в Берлин „Bread & Butter“. За седмицата на модата в Ню Йорк, марката Tommy Hilfiger е подготвила дигитален нюзрум за модното ревю, който ще осигури на световните медии незабавен достъп до всичко, свързано с ревюто.

 

# # #

 

 

За Tommy Hilfiger

Със своето богато портфолио, което включва Tommy Hilfiger и Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger е една от най-разпознаваемите и уважавани дизайнерски марки. Фокусът й е насочен към дизайна и продажбата на висококачествени мъжки и женски облекла, детски колекции, деним, бельо (включително халати и облекла за спане), обувки и аксесоари. Чрез внимателно подбран франчайз Tommy Hilfiger предлага разнообразни лайфстайл продукти като очила, часовници, аромати, спортни облекла (предимно за голф и плуване), чорапи, малки кожени стоки, декорации за дома и пътнически куфари. Линията Hilfiger Denim се състои от дънкови облекла, обувки, аксесоари и аромати, предназначени както за мъже, така и за жени.

За PVH

PVH Corp. е една от най-големите световни компании за облекло, притежава и продава марките Calvin Klein и Tommy Hilfiger по целия свят. Това е най-голямата в света компания за ризи, вратовръзки, шалове, папионки и предлага на пазара широка гама от стоки под собствени търговски марки: Van Heusen, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, IZOD, ARROW, Warner’s and Olga и нейни лицензирани марки, включително Geoffrey Beene, Kenneth Cole New York, Kenneth Cole Reaction, MICHAEL Michael Kors, Sean John, Chaps и Ike Behar.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване