09/16/15 21:43
(http://www.klassa.bg/)

Доц. Иво Христов: Къде са новите Митеран и Де Гол, за да се справят с бежанците?

 Европа изчезва, защото няма имунитет срещу вируса на бежанците

Социологът доц. Иво Христов прогнозира, че краят на Европа се задава. Той не можел да прогнозира кога точно и сравни съдбата на Стария континент с тази на Рим. Христов зави пред БТВ, че процедурата по завладяването на Европа върви от десетки години насам. Социологът сравни Европа с тялото, което няма имунитет, а бежанците – с вируса, който го напада.

Според него САЩ е въвлякла стария континент във войната с Близкия изток, за да я отслаби и да не й бъде конкурент. По думите му Европа се намирала между два огъня - на Русия и Америка. Той подчерта, че бежанците не идват при нас да използват цивилизационния ни ресурс, а само икономическия и заради това не можело да бъдат по никакъв начин култивирани.

„Проблемът не е в 500-те хил. бежанци, а в това, че те по право имат право да доведат семействата си, което означава, че ще станат 5 млн.”, каза още Христов. Според него с настоящите лидери Европа не може да се справи, тъй като липсвали водачи като Митеран и Де Гол. 

По думите му у нас няма воля за съпротива, тъй като за разлика от останалите държави, които са ухапани от бълхи, ние сме захапани от змия и не можем да осъзнаем проблема. Той допълни, че ислямизацията у нас не идва от Сирия, а от Турция и Ливан, откъдето пристигат бежанците. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване