09/16/15 23:48
(http://pik.bg)

Екшън в Бургас! Татуирани здравеняци, участници в катастрофа, нападнаха репортер пред патрул на КАТ (снимки)

Екшън в Бургас! Татуирани здравеняци, участници в катастрофа, нападнаха репортер пред патрул на КАТ (снимки)

Репортер на Флагман.БГ беше нападнат при изпълнение на служебните си задължения, отразявайки катастрофа пред „Механотеникума“ в Бургас! При инцидента синьо БМВ беше ударило пикап „Пежо“ след забранен обратен завой.

След ПТП-то на бул. „Стефан Стамболов“ набързо се събира група от над 10 души. БМВ-то седма серия беше с покрити номера. При пристигането си репортерът се легитимира и започва да снима пораженията по двата автомобила. Той търпеливо изчаква притигането на патрул на КАТ, за да не нагнетява напрежение и се приближава до огънатото БМВ.

Това отключва агресията на насъбралите се мъже. Журналистът бързо е наобиколен от татуирани здравеняци, които започват да го блъскат и да сипят заплахи: „Изтрий снимките или ще те пребия!“, „Вече съм бил в затвора и не ми е проблем да те утрепя, после да те излежа!“, „Ти не знаеш кой съм аз, ще ти разбия главата!“.

Изведнъж младеж с татуирани ръце се отделя от групата и удря журналиста с юмрук в гърдите! Цялата ситуация се разиграва пред погледите на десетки свидетели на спирката на „Механотехникума“ и двама катаджии, които не реагират по никакъв начин на проявената агресия. Едва по-късно, когато нашият колега им заявява категорично, че няма да остави нещата така и ще подаде жалба в полицията, те викат на мястото на инцидента свои колеги. След 5 минути пристига патрул от Второ РУП, който записва данните на част от нападателите.

Присъствието на полицаите обаче изобщо не стряска младежите, които продължават със заплахите. „Ще ти отворя черепа!“, „Ще те утрепя!“

След инцидента репортерът описа подробно случая в жалба срещу нападателите. Редакцията очаква компетентните органи да си свършат работата! 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване