09/16/15 18:32
(http://www.cross-bg.net/)

КНСБ твърдо против лидери на работодателски организации да бъдат назначавани в бордовете на държавните енергийни дружества

/КРОСС/Ръководството на КНСБ изразява категоричното си несъгласие и притеснение срещу възможността представители на работодателските организации да бъдат назначавани в бордовете на държавните енергийни дружества от съответните им принципали. През годините на преход, КНСБ винаги е настоявала за приемане на усъвършенстван Закон за управление на държавната и общинска собственост, с който да се гарантира, че няма да има политическа и корпоративна намеса в управлението на държавната и общинска собственост. Ръководството на КНСБ счита, че постигнатата договореност за участие в управлението на държавните енергийни дружества на представители на работодателските структури, ще породи съмнения за обслужване на чужди интереси и напрежение в многохилядните колективи и с тези договорености ще се подменят функциите на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР)
Публикувана на 09/16/15 18:32 http://www.cross.bg/dryzhestva-ypravlenieto-knsb-1480960.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване